Να στείλετε μήνυμα
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : colleen

Τηλεφωνικό νούμερο : 8618122384446

Whatsapp : +8618122384446

Free call

χαρακτηριστικά γνωρίσματα του υπαίθριου καλωδίου οπτικής ίνας

December 29, 2020

τα τελευταία νέα της εταιρείας για χαρακτηριστικά γνωρίσματα του υπαίθριου καλωδίου οπτικής ίνας

Υπάρχουν πολλές ταξινομήσεις των οπτικών καλωδίων. Τα υπαίθρια οπτικά καλώδια, όπως το όνομα προτείνει, είναι γενικά κατάλληλα για την υπαίθρια χρήση. Έτσι ποια είναι τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των υπαίθριων οπτικών καλωδίων; Ρίξτε μια ματιά.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για χαρακτηριστικά γνωρίσματα του υπαίθριου καλωδίου οπτικής ίνας  0

1. Τα υπαίθρια οπτικά καλώδια έχουν την υψηλή εκτατή δύναμη, πυκνά και το βαρύ προστατευτικό στρώμα, και είναι συνήθως θωρακισμένα (δηλαδή μέταλλο που τυλίγεται). Τα υπαίθρια οπτικά καλώδια είναι κυρίως κατάλληλα για τη διασύνδεση μεταξύ των κτηρίων και μεταξύ των μακρινών δικτύων. Κατά γενική ομολογία, τα υπαίθρια οπτικά καλώδια είναι ακριβώς υλικά πληρώσεως, που ενισχύουν τα μέλη, οι θήκες και άλλα υλικά επιλέγονται. Παραδείγματος χάριν, όταν θάβεται άμεσα το υπαίθριο οπτικό καλώδιο, το θωρακισμένο οπτικό καλώδιο πρέπει να χρησιμοποιηθεί. Όταν τα γενικά έξοδα, ένα οπτικό καλώδιο με μια μαύρη πλαστική εξωτερική θήκη με δύο ή περισσότερα πλευρά ενίσχυσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για χαρακτηριστικά γνωρίσματα του υπαίθριου καλωδίου οπτικής ίνας  1

2 επειδή το υπαίθριο οπτικό καλώδιο χρησιμοποιείται υπαίθρια, πρέπει να έχει μια αδιάβροχη λειτουργία. Γενικά, η εξωτερική θήκη χρησιμοποιούμενη αποτελείται από το υλικό PE, και η εσωτερική δομή της διαιρείται γενικά σε κεντρική δομή σωλήνων και βαλμένη σε στρώσεις δομή. Από το γυμνό μάτι, τα εσωτερικά και υπαίθρια σακάκια είναι γενικά κίτρινα ή πορτοκαλιά υλικά PVC, και οι υπαίθριοι είναι μαύρα σακάκια PE. Διαφορετικό από το πρότυπο, το υπαίθριο σακάκι έχει γενικά τη λέξη GY.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για χαρακτηριστικά γνωρίσματα του υπαίθριου καλωδίου οπτικής ίνας  2

3. Υπαίθριο οπτικό καλώδιο: Η εξωτερική συσκευασία είναι παχιά, με μερικά μηχανικά χαρακτηριστικά όπως η αντίσταση πίεσης, η αντίσταση διάβρωσης, και η εκτατή δύναμη. Το υπαίθριο οπτικό καλώδιο είναι μια γραμμή επικοινωνίας που ολοκληρώνει τη μετάδοση των οπτικών σημάτων. Ο πυρήνας καλωδίων αποτελείται από ορισμένες οπτικές ίνες με έναν ορισμένο τρόπο, και καλύπτεται με μια θήκη, και μερικές καλύπτονται επίσης με μια εξωτερική θήκη. Τα υπαίθρια οπτικά καλώδια αποτελούνται κυρίως από τις οπτικές ίνες (λεπτές ίνες γυαλιού όπως την τρίχα), τα πλαστικά μανίκια συντήρησης και τις πλαστικές θήκες. Δεν υπάρχει κανένα μέταλλο όπως ο χρυσός, το ασήμι, ο χαλκός και το αργίλιο στα οπτικά καλώδια.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για χαρακτηριστικά γνωρίσματα του υπαίθριου καλωδίου οπτικής ίνας  3

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

colleen@gzjqofc.com
+8618122384446
8618122384446
8618122384446