Να στείλετε μήνυμα
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : colleen

Τηλεφωνικό νούμερο : 8618122384446

Whatsapp : +8618122384446

Free call

Πόσο ξέρετε για τα εναέρια καλώδια οπτικών ινών;

July 24, 2021

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πόσο ξέρετε για τα εναέρια καλώδια οπτικών ινών;

Πόσο ξέρετε για τα εναέρια καλώδια οπτικών ινών;

Τα εναέρια καλώδια οπτικών ινών είναι ένα βασικό μέρος των δικτύων οπτικών επικοινωνιών. Χρησιμοποιούνται συνήθως στη καθημερινή ζωή μας, όπως την ένωση στον πόλο στο μέτωπο του σπιτιού μας. Πόσο ξέρετε για τα εναέρια καλώδια; Αυτό το άρθρο μπορεί να σας βοηθήσει να μάθετε περισσότεροι για τους.

Δεδομένου ότι τα εναέρια καλώδια οπτικών ινών εκτίθενται στο υπαίθριο περιβάλλον, πρέπει να αποτελεσθούν από το υλικό που είναι διαφορετικό στα συμβατικά καλώδια οπτικών ινών για να αντισταθεί θυελλώδη, βροχερός, παγωμένος και χιονώδης ξεπερνά. Αυτό που είναι περισσότερος, η μέθοδος εγκαταστάσεων είναι διαφορετικό από άλλα καλώδια. Επομένως, υπάρχουν διαφορετικοί τύποι εναέριων καλωδίων.

Τύποι εναέριων καλωδίων οπτικών ινών

Με τις μεθόδους εγκαταστάσεων, τα εναέρια καλώδια οπτικών ινών μπορούν να ταξινομηθούν γενικά ως δύο τύποι: καλώδιο αλυσοειδών καμπυλών και αυτοφερόμενος. Το εναέριο καλώδιο καλωδίων αλυσοειδών καμπυλών είναι κανονικά υπαίθρια χαλαρά καλώδια σωλήνων που μπορούν να χρησιμοποιήσουν την υπάρχουσα εναέρια γραμμή πόλων που εγκαθιστά που σώζει περισσότεροι στις δαπάνες κατασκευής και κονταίνει την περίοδο κατασκευής. Το αυτοφερόμενο εναέριο καλώδιο, ή το όλος-διηλεκτρικό αυτοφερόμενο καλώδιο (ADSS), συνδέει το καλώδιο με έναν μονωμένο χάλυβα ή έναν όλος-διηλεκτρικό αγγελιοφόρο για την υποστήριξη. Τα καλώδια ADSS αποτελούνται συνήθως από τα βαρύτερα σακάκια και τα ισχυρότερα μέλη μετάλλων ή aramid δύναμης. Σήμερα, τα αυτοφερόμενα εναέρια καλώδια οπτικών ινών χρησιμοποιούνται ευρύτερα από τους ανθρώπους. Και τα ο συνηθέστερα χρησιμοποιημένα καλώδια ADSS είναι εναέριο καλώδιο αριθμός-8.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πόσο ξέρετε για τα εναέρια καλώδια οπτικών ινών;  0

Αριθμός-8 εναέριο καλώδιο

Αριθμός-8 το εναέριο καλώδιο απλοποιεί πολύ το στόχο το καλώδιο οπτικών ινών σε εναέριες εγκαταστάσεις. Ενσωματώνει και έναν αγγελιοφόρο χάλυβα και τον πυρήνα ενός τυποποιημένου καλωδίου οπτικής ίνας σε ένα ενιαίο σακάκι της διατομής «αριθμός-8». Ο συνδυασμός σκέλους και οπτικής ίνας σε ένα ενιαίο καλώδιο επιτρέπει στη γρήγορη one-step εγκατάσταση και οδηγεί σε ανθεκτικότερες εναέριες εγκαταστάσεις. Το σχήμα 8 εναέριο καλώδιο χρησιμοποιείται συνήθως μεταξύ των πόλων στον υπαίθριο.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πόσο ξέρετε για τα εναέρια καλώδια οπτικών ινών;  1

Αριθμός-8 εναέριο καλώδιο

Καλώδιο πτώσης

Υπάρχει επίσης ένας άλλος τύπος καλωδίου οπτικών ινών, το τεμνόμενο πρόσωπο του οποίου που παρουσιάζει τον αριθμό 8, ο οποίος είναι καλώδιο πτώσης. Δεν πρέπει να τους συγχύσετε από κοινού.

Με την εμφάνιση των δικτύων πρόσβασης, συμπεριλαμβανομένης της ίνας στην επιχείρηση, της ίνας στο σπίτι και της ίνας στις εγκαταστάσεις, καλούμενες συλλογικά FTTx, οι απαιτήσεις των νέων βελτιστοποιημένων προϊόντων για να ικανοποιήσουν τις αυξανόμενες ανάγκες εύρους ζώνης αυξάνονται καθημερινά. Ένα τέτοιο προϊόν είναι οπτικό καλώδιο πτώσης. Το συμβατικό καλώδιο πτώσης αποτελείται από τον παράλληλο ενισχυμένο πυρήνα δύο και μια οπτική ίνα στη μέση τους. Η τεμνόμενη επιφάνεια παρουσιάζει τον αριθμό 8. Το καλώδιο πτώσης χρησιμοποιείται ευρέως στα δίκτυα FTTH.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πόσο ξέρετε για τα εναέρια καλώδια οπτικών ινών;  2
Εσωτερικό καλώδιο πτώσης FTTH

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πόσο ξέρετε για τα εναέρια καλώδια οπτικών ινών;  3

Αυτοφερόμενο καλώδιο πτώσης (εναέριο καλώδιο πτώσης)

Προσθέστε μια παχιά γραμμή χαλύβδινων συρμάτων στο συμβατικό καλώδιο πτώσης, το αυτοφερόμενο καλώδιο πτώσης διαμορφώνεται. Το αυτοφερόμενο καλώδιο πτώσης έχει μια ισχυρότερη εκτατή δύναμη λόγω των κρεμώντας μονάδων μετάλλων του. Επομένως, μπορούμε επίσης να το καλέσουμε εναέριο καλώδιο πτώσης. Το εναέριο καλώδιο πτώσης σχεδιάζεται για να περάσει από το σημείο διανομής στο συνδρομητή. Η μονάδα μετάλλων θα ψαλιδιστεί πρίν εισάγει στο συνδρομητή. Το μεγαλύτερο πρόβλημα για το εναέριο καλώδιο πτώσης είναι ότι είναι ακριβότερο από τα συμβατικά καλώδια πτώσης.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πόσο ξέρετε για τα εναέρια καλώδια οπτικών ινών;  4

Εναέριο καλώδιο πτώσης FTTH

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

colleen@gzjqofc.com
+8618122384446
8618122384446
8618122384446